Жауап.кз вопросы и ответы
0 голосов

Ваш ответ

Отображаемое имя (по желанию):
Конфиденциальность: Ваш электронный адрес будет использоваться только для отправки уведомлений.
Анти-спам проверка:
Чтобы избежать проверки в будущем, пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь.

1 Ответ

0 голосов

Қамырға 
1ст -мұздай су
1 -жұмыртқа 
200гр -маргарин қатты болу керек
Уксус5% -1. ч.л
Ұн 600 грамм
Крем
1 банка сгущенка
250 гр слив май.
Ванилин косымша сливки крем

Ұнды тегіс бетке жайып устіне мұздай маргаринды теркадан өткіземіз ұнмен араластырып отырып! Қолмен ұн мен маргаринді угітіп езіп устіне су, жұмыртқа уксусты араластырып (мұздай болуы керек) ұнның устіне сəл сəлден құйып камыр илейміз.
Қамырды илеп холодильникке 1-2 сағатқа қоямыз.
Сосын алып шариктап оны жайып 180гр 5-7 минутта тез тез пісіріп аламыз листке салар кезде камырды вилкамен əр жерінен тесіп қоямыз. 
Крем сгушенканы сыртта тұрған жұмсақ сары маймен араластырамыз и ванилин қосамыз сосын сливкиде косамыз. Бір келкі болса крем дайын! оны піскен қамырға жағып усті устіне қоямыз. Бір қамырлы угітіп торттың шетіне устіне себеміз. Бетін жауып 5-6 сағатқа қойып қоямыз!

Напалеон тортын қалай дайындайды?

ответил от Аноним

Похожие вопросы

0 голосов
1 ответ
0 голосов
3 ответов
0 голосов
1 ответ
0 голосов
2 ответов
0 голосов
2 ответов
0 голосов
1 ответ
0 голосов
2 ответов
0 голосов
1 ответ
0 голосов
1 ответ
0 голосов
2 ответов