Крем:
160 гр. какосовая стружка+260 мл. сүт=араластырып столдың үстіне 1 сағатқа қойып қоямыз.
Уақыт болған соң ,100 гр. сары май+100 гр. қант=газге қойып араластырамыз ерігенше+какосовая стружка қосып газде араластырамыз ылғалдылығы кеткенше (5-6 минуттай).Сосын суығанын күтеміз.
Глазурь:
75 мл. сүт+2 ст.л қант+2 ст.л какао+1 ч.л ұн+40 гр. сары май=газге қойып араластырамыз еріп,біркелкі болғанша.
Тортты жинау:
Бисквитті түзу етіп 2 ге бөлеміз.Екі бөлігіне де сүтті əр жеріне қасықпен құйып шығамыз.Арасына кремді саламыз.Ең бетіне жəне торттың жандарына глазурьді жағып шығамыз.Ал,тортты сəндеу өз еркіңіз)Мен бетіне жүрек форманы қойып,шамалы сумен ылғалдап жіберіп ішіне разноцветный какосовая стружканы септім)