Тұқым және ветчинамен салат.
Ингридиенттері:
Сүрленген ветчина — 400-500 г
Жұмыртқа — 4 дана
Тәтті бұрыш — 1 дана
Қияр — 1 дана
Консервіленген жүгері — 1 банка (350 г)
Кішкене укроп бумасы
Майонез
Тұз
Дайындалуы:
1. Ингридиенттерді дайындаңыз: жұмытрқаны қайнатыңыз, бұрышты жуыңыз, қияр мен укропты салқын суға салып қойыңыз, жүгерінің суын төгіп тастаңы.
2. Жұмыртқаны үлкен етіп тураңыз. Жүгеріні қосыңыз және араластырыңыз.
3. Ветчинаны жүқа, ұзын етіп турап қосыңыз.
4. Бұрышты ұзын етіп тураңыз. Қиярды тазалаңыз, сосын оны екіге бөліп жұқа етіп тураңыз. Мұныда жоғарыдағы ингридиенттердің үстіне қосыңыз.
5. Балғын укропты турап салатқа қосыңыз. Барлығын араластырып тұз салыңыз. Содан соң майонез қосып тағы да араластырыңыз.