Жауап.кз вопросы и ответы
0 голосов
Медовый тортты қалай дайындайды?
спросил от Аноним в категории Еда, Кулинария

Ваш ответ

Отображаемое имя (по желанию):
Конфиденциальность: Ваш электронный адрес будет использоваться только для отправки уведомлений.
Анти-спам проверка:
Чтобы избежать проверки в будущем, пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь.

2 Ответы

0 голосов

Қамырына:
Мед кондитерский-1б
Жұмыртқа-6шт
Маргарин пампушка-1п
Сода-1ч.л(уксуспен гасит етіп қосамыз)
Секер-1кесе

ответил от Аноним
0 голосов

Ұн керегінше
1)кастрюлге су құйып отқа қоямыз.(қазанның асты суға тиіп тұратындай кастрюль)
2)қазанға медтты құямызда,газге қойып қоңыр түске енгенше звивалкмен араластырып тұрамыз.Маргаринди бөлшектеп қосамызда шамалы араластырып кастрюлдин үстине ваденой баняға қоямыз.(15минут араластырып тұрамыз)
3)жұмыртқаны секермен көпіртіп соғып қазанға құямыз тез-тез араластырамыз(көпіріп тасып кетуі мумкін)5минут араластырып соданы қосамыз гасит етилген.тағы бир 10митуттай араластырып тұрып оттан түсіріп баска табаққа құйып алып қол күйместей қылып суытымызда ұн қосып жұмсақ қамыр илейміз.☝жұмсақ қамыр.көп ұн қосып,көп илесең тортың қатты болып кетеді.
Дайын қамырды 20болікке бөліп(бөлінген қамырдың бетін табагыңмен жауып қой жел тимесін) ,жұқалап ысып, қызарғанша пісіреміз.
(Піскен коржылардың бетін орамалмен жауып қой)
Болғасын кремин жагып біріктіріп бетіне себіндісін себеміз.

Крем:
Сгущенка-2б
Сары май-300гр
Миксермен крем болғанша соғамыз.

ответил от Аноним

Похожие вопросы

0 голосов
1 ответ
0 голосов
1 ответ
0 голосов
4 ответов
0 голосов
3 ответов