Рататуй рецепт:
Фарш. (Фаршка 1шт. Жумыртка)
Картоп.
Морковь.
Болгар.перец.
помидор.
Жуа.
Баклажан
Чеснок.
Зелень.
Туз/бурыш.
Дайындалуы: Кокөністерди доңгелетип турап аламыз. Фаршка туз бурш косып жумырткамен араластырып донгелетип жасап аламыз. Донгелек табага фольга салып коконистеримизди рет ретимен жинактап саламыз арасына фаршты косып. Барлыгын суреттегидей салып болгансон чеснокты араларына турап кыстырамыз. Бетине зелень сеуп фольганы жауып 220 градуста кызып турган пешке салып пешти азайтамыз 180 градуста 1сагатта писиремиз. Саттилик тилеймин