Медово бисквитный торт
Құрамы:
Жұмыртқа -5 шт
Қант - 1 стакан
Мёд - 4-5 ст ложка
Маргарин -200 гр
Разрыхлитель - 1 шт
Ұн- кою болғанша. Пирогтан қою болу керек
Крем: порошок для крема мен 250 мл салкын сутты миксерлейміз
Жасалуы: үлкен ыдысты баяу отқа қойып, маргарин, қант және мёдты саламыз. Ерігенше араластырып тұрамыз. Басқа ыдысқа жұмыртқа мен разрыхлительды араластырып қоямыз. Газдағы маргарин,мёд,қант еріенде беті көпіршіктене бастайды. Сол кезеде жұмыртқаны 2 -3 бөліп үстіне құйамыз. Тез тез араластырып тұру керек. Тесто 2 есе көтеріледі. Газды өшіріп, суығанша 10-15 минут күтеміз. Содан соң ұн саламыз. (Ұн қанша салғанымды ескермеппін. Көзбен сала бергенмін ғой
Печкаға 180 градуста 3 ке бөліп пісіріп аламыз.
Суыған соң арасына крем жағып, қалауларыңызша сәндей аласыздар