Глутамин қышқылын алудың технологиялық сызбанұсқасында операциялардың дұрыс жалғасуын көрсетіңіз:
а) ферментация → центрифугалау→ булау→кристалдау→ фильтрлеу→қайта кристалдау→ фильтрлеу→кристалдарды кептіру;+
в) ферментация→культуралды сұйықтықты бентонитпен тазарту→фильтрлеу;
с) ферментация→сепарирлеу →жуу→плазмолиз→булау→кептіру;
д) ферментация→декантация→сепарирлеу→центрифугалау→плазмолиз→кептіру;
е) бактериаларды өсіру→бактерия биомассасын бөлу→бактерияларды спиртпен кептіру→экстрагирлеу→тұндыру→диализ және спиртпен қайта егу→гидролиз→спиртпен қайта егу→лиофилизация.