Жауап.кз вопросы и ответы
0 голосов
Тауарлық қасиеті мен өндіріске пайдалану мақсатында және жүнінің қалыңдығы мен ұзындығына байланысты қой терісін түрлерге бөлінуі:
А) Ұзын жүнді тондык (мехтық)+
Б) Майда, серітімді жүн жүн талшықтарымен қапталған
В) Былғарылық
С) Жұқа
Д) Өлсіз, божыраған май қабаттары азашан
спросил от qwerty.aizhan в категории Тесты ЕНТ, КТА, ВОУД Ответы на тесты ЕНТ

Ваш ответ

Отображаемое имя (по желанию):
Конфиденциальность: Ваш электронный адрес будет использоваться только для отправки уведомлений.
Анти-спам проверка:
Чтобы избежать проверки в будущем, пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь.

Похожие вопросы