Жауап.кз вопросы и ответы
0 голосов
спросил от Слямбеков в категории Первые блюда

Ваш ответ

Отображаемое имя (по желанию):
Конфиденциальность: Ваш электронный адрес будет использоваться только для отправки уведомлений.
Анти-спам проверка:
Чтобы избежать проверки в будущем, пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь.

1 Ответ

0 голосов
Макаронды су қайнаған соң ғана қазанға (ыдысқа) салған дұрыс. Ал макаронның үстіне салқын су құйып жіберсе, ол езіліп кетеді. Салқын су құйып жіберген екенсіз, онда су қайнағанша макаронды тоқтамай араластырып тұру керек. Макарон суға салғаннан кейін өседі де, оның құрамында крахмал бір-бірімен жабысып қалады. Сондықтан нан өнімдерін (тұшпара, макарон) су қайнағаннан кейін салған жөн.
ответил от Слямбеков

Похожие вопросы

0 голосов
2 ответов
0 голосов
1 ответ
0 голосов
1 ответ