Жауап.кз вопросы и ответы
0 голосов
спросил от Айнура в категории Закуски и Салаты

Ваш ответ

Отображаемое имя (по желанию):
Конфиденциальность: Ваш электронный адрес будет использоваться только для отправки уведомлений.
Анти-спам проверка:
Чтобы избежать проверки в будущем, пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь.

1 Ответ

0 голосов
Мини муравейниктер
Ингридиенттері:
Қамыры
•    Жұмыртқа - 2 дана
•    Маргарин - 200 гр.
•    Шекер пудрасы - 1 ас қасық
•    Разрыхлитель - жарты шәй қасық
•    Ұн - 500-600 гр.
Кремі
•    Сгущенка
Сгущенкаға майды қоспаймын, өйткені қамырда май көп.
Дайындалуы:
Жұмсарған маргаринді шекер пудрасымен, жұмыртқамен қосып араластырыңыз. Ұнды разрыхлительмен илеңіз де маргарин қосылған ерітіндіні қосыңыз. Қамырды тезірек илеген жөн, сонда жұмсақ болады. Егер ұзақ илесеңіз, май еріп ұнға сіңеді, содан қамыр тығыз болады. Ал бізге шашырап тұратын қамыр керек. Қамырды пленкаға орап, мұздатқышқа 30-40 минутқа қойыңыз. Содан соң қамырды ет тартқыштан өткізіңіз. Пеште 20 минут 200 градуста пісіріңіз. Қамыр қызара бастағанда толық пісу үшін оларды араластырамын да тағы 5 минуттай пісіремін. Піскен печеньелерді суытып алыңыз. Содан соң үлкен мискке салып майдалап, үстіне сгущенканы қосып жақсылап араластрыңыз. Дайын болған қоспаны екі ас қасықтай көлемде пішін беріп қойып шығыңыз. Бетіне нутелла сеуіп дастарханға ұсынсаңыз болады.
Ас болсын!!!
ответил от Айнура

Похожие вопросы

0 голосов
1 ответ
0 голосов
1 ответ
0 голосов
2 ответов
0 голосов
1 ответ
0 голосов
1 ответ
0 голосов
1 ответ
0 голосов
1 ответ
0 голосов
1 ответ
0 голосов
1 ответ