Жауап.кз вопросы и ответы
0 голосов
Панчо торты
спросил от Айнура в категории Закуски и Салаты

Ваш ответ

Отображаемое имя (по желанию):
Конфиденциальность: Ваш электронный адрес будет использоваться только для отправки уведомлений.
Анти-спам проверка:
Чтобы избежать проверки в будущем, пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь.

1 Ответ

0 голосов
Панчо торты

Ингридиенттері:
•    Жұмыртқа  - 3 дана
•    Ваниль шекері - 3-4 ас қасық
•    Қаймақ - 1 ас қасық
•    Сгущенка - жарты банка
•    Ұн - 1,5 стакан
•    Уксус, сода - ашытыңыз
•    Какао ұнтағы - 2 ас қасық
•    Жаңғақтар
•    Шие кампоты
Кремі
•    Қаймақ - 3 ас қасық
•    Шекер - 100-150
•    Ваниль шекері - 1 пакет
•    Қара шоколад
•    Сүт –жарты стакан
Дайындалуы:
Жұмыртқаны шекер және ванил шекерімен қосып араластырыңыз. Оған қаймақ, сгущенка қосып араластырыңыз. Ұнға ашытылған соданы қосып, сумен қатты емес қамыр илеңіз. Қамырда екіге бөліңіз, бір жағына какао қосыңыз.  180 градустағы пеште 20-25 минуттан екі қамырды пісіріп алып, оларды суытыңыз.
Кремін дайындайық. Қаймаққа шекер мен ваниль шекерін қосып миксермен жақсылап араластырыңыз. Піскен нанды екіге бөліңіз (сонда төрт нан болады). Бір нанды тортқа алып қалыңыз да, қалғанын кішкентай кубиктарған бөліңіз. Нанды шие кампотымен  нәрлендіріңіз, бетіне жаңғақтар, шиелер қойыңыз, крем жағыңыз, сгущенка себіңіз. Содан соң әр кубикті кремге, жаңғақ пен шиеге малтып, кампот пен сгущенка құйыңыз. Содан соң кубиктарды нанның үстіне қойыңыз. Торттың пішіні дайын болған соң, крем жағып, мұздатқышқа қойыңыз.
Шоколадты пәс отта ерітіңіз, сүт қосыңыз. Суытыңыз. Суыған соң қасықпен торттың бетіне себіңіз. Содан соң торттың бетіне бөлінген жаңғақтар, миндаль жапырақшаларын сепсеңіз болады. Болған соң тортты мұздатқышқа 1-2сағатқа қойыңыз.
ответил от Айнура

Похожие вопросы

0 голосов
1 ответ
0 голосов
1 ответ
0 голосов
2 ответов
0 голосов
1 ответ
0 голосов
1 ответ
0 голосов
1 ответ
0 голосов
1 ответ
0 голосов
1 ответ
0 голосов
1 ответ