Муравейник
Ингридиенттері:
Печенье (южный, юбилейное) – 500-600гр.
Қайнатылған, қоюлатылған сүт (сгущенка) молоко сгущеное вареное – 1 банка
Өсімдік майы- 100гр
Қаймақ – 2 ас қасық
Мак, жаңғақ, шоколад – өз талғамыңызбен.
Дайындалуы:
Печеньені шұңғыл ыдысқа, кішкентай етіп майдалаймыз. молоко сгущеное вареноены өсімдік майымен және қаймақпен қосып миксермен араластырыңыз. Бұл қоспаны печеньеге қосып жақсылап араластырыңыз. Кез-келген майдаланған жаңғақ түрін қосуға болады. Массаны тіке ыдысқа салып, үстінен мак және шоколадты үккіштен өткізіп себіңіз. Содан соң оны мұздатқышқа 30-40минутқа қойыңыз. Содан соң кесіп, шәйға ұсына берсеңіз болады. Асыңыз дәмді болсын!!!