Корей сәбізімен салат.
Ингридиенттері:
Шампиньондар — 200 г
Лук репчатый — 2 шт.
Жұмыртқа — 4 шт.
Тауық еті— 200 г
Корея сәбізі — 300 г
Қатты ірімшік — 100 г
Майонез
Тұз
Дайындалуы:
Салатты бір үлкен ыдысқа немесе екі орташа ыдысқа дайындауға болады.
1 қабат. Саңырауқұлақтарды жуып, тураңыз. Пиязды тазалап, майда етіп тураңыз. Саңырауқұлақпен бірге тапада өсімдік майына қуырып, ыдысқа ыдысқа салып, тұз бен майонез себіңіз.
2 қабат. Жұмыртқаны қайнатыңыз, майдалап тураңыз. Ыдысқа салып тұз бен майонез себіңіз.
3 қабат. Тауық етін бірден қайнатып майдалап тураңыз содан соң оны да ыдысқа салып, бетіне тұз бен майонез себіңіз.
4 қабат. Корей сәбізін салып майонез жағыңыз.
Выложить корейскую морковку, смазать майонезом.
5 қабат. Ірімшікті орташа үккіштен өткізіп, бетіне себіңіз.
Рецепті жоғалтып алмау үшін САҚТАП қойыңыз!!