Жауап.кз вопросы и ответы
0 голосов
Қант шырынын қайнату кезінде температуралық режимнің бұзылысы ... алып келеді.
|инвертті қанттың түзілуі және карамелизация
|шырын құрамында қант концентрациясының төмендеуі
|шырын құрамында қант коцентрациясының жоғарылауы
|дәрілік заттың концентрациясының жоғарылауы
|дәрілік заттың концентрациясының төмендеуі
спросил от БАну в категории Прочая живность

Ваш ответ

Отображаемое имя (по желанию):
Конфиденциальность: Ваш электронный адрес будет использоваться только для отправки уведомлений.
Анти-спам проверка:
Чтобы избежать проверки в будущем, пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь.

Похожие вопросы

0 голосов
0 ответов
0 голосов
0 ответов
0 голосов
0 ответов