Жауап.кз вопросы и ответы
0 голосов
спросил от Аноним в категории Еда, Кулинария

Ваш ответ

Отображаемое имя (по желанию):
Конфиденциальность: Ваш электронный адрес будет использоваться только для отправки уведомлений.
Анти-спам проверка:
Чтобы избежать проверки в будущем, пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь.

1 Ответ

0 голосов

Рецепт : 

👉🏻2ст сут жылы
👉🏻2 жұмытқа
👉🏻150гр слив масло еріген
👉🏻1 пачка разрыхритель
👉🏻0,5 ч.л тұз
👉🏻5 ас қасық қант 
👉🏻10гр дрожж кішкентай пакетик 
👉🏻Ванилин кішкене. 

Жоғарыда корсетілген заттарды араластырып устіне Ун салып өте жұмсақ қолға жабысқақ етіп нан илейміз. Қамыр қолға жабысып жатса 2-3 ас касық растительный май құйып жіберіңіз камырға, абден илеп бетін жауып 1 сағатқа жылы жерге қоямыз. Көтерілген қамырды алып илеп оны 30 минутқа жауып қоямыз. Тағы көтерілгенде қамырды алып іске кірісеміз.
Рогаликтин формасына келтирип (ягни ушбурыш етип кесип орайсыз) калауыныз бойынша ортасына вареный сгущенка салсаныз болады, противенге салып, беттерін жауып қоямыз орамалмен.15 минутқа. Рогаликтеримиз ісініп адемі болады. Сол кезде бетіне жұмытқа жағып, мак или кунжут сеуіп кызған пешке салымыз. 180гр 25 минутта дайын болады. Ас болсын!

ответил от Аноним

Похожие вопросы

0 голосов
1 ответ
0 голосов
2 ответов
0 голосов
1 ответ