Жауап.кз вопросы и ответы
0 голосов
спросил от Айнура в категории Закуски и Салаты

Ваш ответ

Отображаемое имя (по желанию):
Конфиденциальность: Ваш электронный адрес будет использоваться только для отправки уведомлений.
Анти-спам проверка:
Чтобы избежать проверки в будущем, пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь.

1 Ответ

0 голосов
“Ferrero roche” торты

Ингридиенттері:
•    Жұмыртқа 6 дана (орташа)
•    Шекер 6 ас қасық
•    Үгітілген фундук 1,75 стакан
•    Ұн 2 ас қасық
•    Какао ұнтағы 2 ас қасық
•    Ашытқыш (разрыхлитель) 2 шәй қасық
•    Қышқыл емес күнбағыс майы 200 гр.
•    Ащы шоколад 280 гр.
•    Нутелла  7 ас қасық
•    Вафли 200-220 гр.
•    Ferrero rocher конфеті 10 дана
Дайындалуы:
Жұмыртқаны шекермен қосып миксермен араластырыңыз. Ұн, какао, ашытқышты қосыңыз. Майдаланған жаңғақты қосыңыз. Жұмыртқаға біртіндеп құрғақ массаны қосыңыз. Торттың қалыбын дайындап, майлап, қамырды құйыңыз. 175 градуста 40 минут пісіріңіз. Шоколадты су моншасында немесе микроволновкада ысытып алыңыз. Содан соң шоколадты толықтай бөлме температурасына дейін суытыңыз. Шоколадты нутелла және маймен мұқият араластырыңыз. Піскен коржды 2,3 қабатқа көлдеңінен кесіңіз. Әр қабатқа крем жағыңызда, ұнтақталған вафлиді себіңіз. Егер крем мен вафлиден артық қалса торттың бетіне, жанына жағып шығыңыз. Әр конфетті екіге бөліп,  тортты айналдыра жиегіне қойып шығыңыз. Тортты мұздатқышқа қойып қойыңыз. Ал дастарханға қоярдан алдын кремі жұмсару үшін мұздатқыштан алыңыз.
ответил от Айнура

Похожие вопросы

0 голосов
1 ответ
0 голосов
1 ответ
0 голосов
1 ответ
0 голосов
1 ответ
0 голосов
1 ответ
0 голосов
1 ответ
0 голосов
1 ответ
0 голосов
1 ответ
0 голосов
0 ответов
спросил от Sania в категории Учителю
0 голосов
1 ответ
0 голосов
1 ответ
0 голосов
1 ответ
0 голосов
1 ответ
0 голосов
1 ответ