Жауап.кз вопросы и ответы
0 голосов
Ханшайым тортын жасау
спросил от Айнура в категории Закуски и Салаты

Ваш ответ

Отображаемое имя (по желанию):
Конфиденциальность: Ваш электронный адрес будет использоваться только для отправки уведомлений.
Анти-спам проверка:
Чтобы избежать проверки в будущем, пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь.

1 Ответ

0 голосов
Ханшайым торты
Ингридиенттері:
Коржи:
Бірінші корж:
•    2 жұмыртқаның сарысы
•    Бір шәй қасық шекер
•    Маргарин 100гр.
•    0,5 шәй қасықпен соданы уксуспен араластыру
•    1 ас қасық ұн
Екінші корж:
•    2 жұмыртқаның ағы
•    Жарты ас қасық шекер
•    0,5–1 ас қасық жаңғақ
Крем:
•    Сгущенка – 0,5 банка
•    Маргарин – 150гр.

Дайындалуы:
Бірінші корж: Жұмыртқаның сарысын шекермен араластырыңыз, оған ашытлыған соданы, ерітілген маргаринді және ұнды қосыңыз.
Қоспаны илеңіз. Мұздатқышқа 30 минутқа қойыңыз. 4 корж шығады.
Екінші корж: Жұмыртқаның ағын шекермен қосып миксермен  араластырыңыз. Жаңғақ ірі етіп кесіңіз.
Тапаға қамырды қолмен жайыңыз, үстіне жааңғақты себіңіз. Содан соң кремді жағыңыз.
Пеште әр коржды орташа температурада пісіріп алыңыз. Ол шамамен 12-15минутта піседі. Осылай 4 коржды пісіріп алыңыз.
Крем:
Маргаринді сгущенкамен бірге миксермен араластырыңыз. Дайын болған, суыған корждардың бетіне майлы кремді жағыңыз. Үстінен жаңғақпен әрлеңіз. Тортты мұздатқышқа салып қойыңыз, ол біраз тұрғаны дұрыс, дәмдірек болады. Мысалы кешке пісірсеңіз, таңертең асқа ұсынсаңыз бабында болады.  3-4 күн тұрса одан да жақсы дәмі кіреді.
Асыңыз дәмді болсын.
ответил от Айнура

Похожие вопросы

0 голосов
1 ответ
0 голосов
1 ответ
0 голосов
1 ответ
0 голосов
1 ответ
0 голосов
1 ответ
0 голосов
1 ответ
0 голосов
1 ответ
0 голосов
0 ответов
0 голосов
2 ответов
0 голосов
2 ответов
0 голосов
1 ответ
0 голосов
3 ответов